research papers for sale
EnglishRomanian
EnglishRomanian

Mâncare de năut cu lapte de cocos [ Chef Cristian Dumitru în Bucătăria Micilor Vedete ]

Mâncare de năut cu lapte de cocos [ Chef Cristian Dumitru în Bucătăria Micilor Vedete ]

O rețeta delicioasă și în același timp nutritivă, fără carne, perfectă pentru întreagă familie, pregătită în Bucătăria Micilor Vedete de Daria, gazdă emisiunii și Chef Cristian Dumitru. Alegerea lui Chef de a găti o rețeta vegană are la baza ideea de a oferi părinților și copiilor o alternativă la mesele cu carne și o soluție în perioadele de post. În plus, este foarte ușor de gătit și nu necesită multe ingrediente. Ca de fiecare dată nu lipsesc informații nutriționale despre ingredientele folosite și beneficiile lor pentru organismul copiilor oferite de nutriționista emisiunii, Simona Flor Nedelcu.
Portii: 4
Timp de preparare: 20
Dificultate: ușor

Distribuie:

Ingrediente:

• Năut 2 conserve
• Morcovi 2 buc.
• Ceapă 2 buc.
• Usturoi 3 căței
• Lapte de cocos 1 conservă
• Coriandru 15g
• Roșii conservă 2 buc.
• Ulei Untdelemn de la Bunica 50ml
• Pătrunjel 20g
• Broccoli 300g
• Brânză tofu 200g
• Baghetă 1 buc.
• Supă de legume 500g
• Sare 10g
• Piper 5g

Mod de Preparare:

• Tocam morcovii si ceapa, pe care le tragem la tigaie, adaugam dupa usturoiul zdrobit si nautul din conserva (care a fost scurs si bine spalat sub jet de apa rece), rosiile.
• Spre final adaugam laptele de cocos, coriandru, patrunjel, zeama de lamaie, broccoli, sare si piper dupa gust.
• Se serveste cu bagheta prajita si cuburi de branza tofu trasa la tigaie.

Micile vedete in bucatarie

AboneazA-te la newsletter-ul nostru si primesti

GRATUIT

un Ebook cu 10 retete pentru copii

Introducand adresa de email iti exprimi acordul sa primesti email-uri ocazionale de la Micile Vedete In Bucatarie. Putem folosi aceasta adresa de email pentru a-ti trimite sugestii de retete noi sau oferte promotionale. Poti sa iti retragi acordul oricand prin dezabonarea de la acest newsletter.